Projecten

Voor het realiseren van projecten zijn we als stichting afhankelijk van bijdragen door onze vrienden en sympathisanten.  Wilt u ons ook ondersteunen om onze revalidanten, groot én klein, te helpen revalideren? In ons onderstaande overzicht kunt u kiezen uit nog lopende projecten. Ook kunt u vriend worden of een eenmalige donatie te doen.

29 maart 2023

Afscheid van onze voorzitter

0%
100%
Status: Afgerond
Aan het einde van het jaar hebben we, na 16 jaar, afscheid genomen van Rien Schrijver als voorzitter van de Vrienden.
30 maart 2021

Wachtruimte kinderen

0%
100%
Status: Afgerond
Na een interne verhuizing is de huidige wachtruimte een soort doorloopruimte met wat stoelen aan de zijkanten. Er zijn wel stickers op de muren aangebracht maar de wachtruimtes zijn niet pragmatisch ingericht met hoekjes en verspreid plekjes. Het wachten zou niet als wachten ervaren moeten worden maar een tijd die prettig met uitdagingen ingevuld kan …
10 maart 2021

Beweegtuin Arnhem

0%
100%
Status: Afgerond
Een beweegtuin is een buitenruimte met toestellen en objecten, waarvan jong en oud gebruik kunnen maken, met als doel plezierbeleving, het bevorderen van de fysieke gesteldheid. Op dit moment biedt Klimmendaal binnenshuis veel mogelijkheden op het gebied van sport met een gymzaal. Buiten het gebouw zijn er echter minder faciliteiten. Een beweegtuin als deze zou …
22 juli 2020

Inrichting speelplek in Arnhem

0%
100%
Status: Afgerond
Deze mooie speelplek bestaat uit speeltoestellen die al eerder door de Vrienden geschonken zijn, aangevuld met nieuwe schenkingen. Onder andere een mooie zandbak, een zandtafel en een nestschommel. Ook zorgden de Vrienden ervoor dat de speelplek er prachtig uitziet en dat kinderen er veilig kunnen spelen door de hekken, haagjes en een gietrubberen ondergrond
19 februari 2020

AKKA

0%
100%
Status: Afgerond
Het Akka Smart mobiliteitsplatform stelt kinderen in staat om veilig en onafhankelijk rond hun huis en in hun eigen rolstoel of zitmeubelsysteem te bewegen.
18 februari 2020

Silverfit Mile

0%
100%
Status: Afgerond
De Silver Mile kan de therapie leuker en dynamischer maken voor patiënten, waardoor ook het enthousiasme om door te blijven gaan toeneemt.
18 december 2019

Judo Toernooi 2019

0%
100%
Status: Afgerond
Na maanden voorbereiden met sporten, oefeningen en foto’s was het vorige week eindelijk zo ver: op Papendal weer het jaarlijkse G-judotoermooi gehouden waar veel kinderen aan mee doen die onder behandeling zijn van Klimmendaal.
19 juni 2019

Therapeutische fiets

0%
100%
Status: Afgerond
De heer Bruil (midden op foto) is één van de eerste revalidanten die voor zijn therapie de fiets gebruikt die de Stichting Vrienden van Klimmendaal heeft geschonken.
19 mei 2019

Aankleding voor wachtkamers Kind & Jeugd

0%
100%
Status: Lopend
Rien Schrijver van de stichting Vrienden voor Klimmendaal was op de locatie Lichtenbeek om hen blij te maken met twee wensen die dankzij de vriendenstichting gerealiseerd konden worden.
7 mei 2019

Racerunners voor Kind & Jeugd op 4 locaties

0%
100%
Status: Afgerond
Er werd een racerunner geschonken aan de behandelaren van de Lichtenbeek. Zij gebruiken deze driewielerrolstoel om kinderen die in een rolstoel zitten weer mee te kunnen laten doen aan sportactiviteiten.